ЭкВИП

Меню
Your Cart
Меблі з нержавіючої сталі
Виробництво
Ціну обговорюємо!
Піцерія
Печі для піци
Все для піцерії
Потрібна знижка?
Про ціну домовимося!
067 185 5279 | 044 407 1951
Наші контакти

Відгуки наших клієнтів

Наша робота

Ми займаємося постачанням обладнання для кафе, ресторанів, барів, їдалень, піцерій, фаст-фуду і тим, кому потрібне якісне технологічне обладнання. 

Якісне та сучасне обладнання разом з Eqvip!

Головним правилом для ресторатора будь-якого рівня має бути якісне сучасне обладнання, яке є однією з ключових ланок ланцюжка успішного, процвітаючого бізнесу. 
Ми пропонуємо своїм клієнтам широкий спектр професійного обладнання за цілком демократичними цінами: теплове та холодильне, електро-механічне, барне обладнання, меблі з н/ж на лінію роздачі, посудомийне та пральне, пакувальне та вагове, а також інвентар і меблі (столи, стільці).

У магазині Eqvip представлено обладнання від провідних виробників, таких, як: AltezoroitPizzaBeckerAngelo PoBertos і інн..

Усе в нашому світі вдосконалюється і змінюється - не виняток із правил і обладнання для підприємств громадського харчування.

Кожен, навіть ресторатор-початківець, чудово усвідомлює, що серцем будь-якого закладу громадського харчування є кухня. Тож від якості її вироблення та функціоналу залежатиме успіх Вашого закладу. 

Вибір відповідного обладнання для підприємства громадського харчування - процес серйозний і кропіткий, адже необхідно врахувати всі важливі моменти і деталі. Наприклад, визначитися зі стравами та асортиментом пропонованої продукції, щоб підібрати конкретне обладнання (для італійської кухні - параконвектомат і кавоварка, для грузинської та вірменської кухні невід'ємним є гриль, а без фритюру не обійдеться жоден заклад фастфуду). Важливим моментом також є кількість посадкових місць або передбачувана кількість гостей - від цього залежатиме розмір і потрібна потужність обладнання. 

Наші професіонали з багаторічним стажем роботи в даній сфері з радістю Вам у цьому допоможуть і дадуть відповідь на будь-яке питання, що виникло! Так само в прайсі наших послуг є "Технологічне проектування ресторанів, барів і їдалень". Якщо Ви людина, яка трепетно і серйозно ставиться до свого часу, то ми допоможемо "скинути камінь з плечей" і взяти всі технологічні моменти на себе. Більш детальну інформацію можете подивитися в розділі «Послуги», там розміщено повний і послідовний перелік усіх стадій проєктування. 

Налагоджений і безперебійний технологічний процес - перший крок до Вашого успіху в цьому бізнесі!

У разі якщо Ви є власником підприємства громадського харчування, то вам напевно знайоме, як проблематично знайти відповідне обладнання для кафе, ресторанів або їдалень. Категорія обладнання для організації підприємств громадського харчування представлена низкою приладів і апаратів, що допомагають налагодити безперебійний технологічний процес у цехах і залах закладу.
Наявність широкого спектра спеціалізованих пристроїв на підприємстві громадського харчування забезпечує:
 
  • тривале зберігання інгредієнтів;
  • можливість ефективної попередньої підготовки та обробки продуктів;
  • якісне приготування різноманітних страв;
  • першокласне обслуговування клієнтури.

Професійне холодильне, теплове, електричне, нейтральне та механічне обладнання для ресторанів київ купити на найвигідніших умовах Ви зможете в нашому інтернет магазині. Ми надамо Вам величезний асортимент, тому у великій різноманітності знайдете найоптимальніший для себе варіант.
 

Обладнання для ресторану

(ресторанне обладнання)

Одним із найпоширеніших видів підприємств громадського харчування є ресторан. Професійне обладнання для ресторану забезпечить безперебійну роботу закладу. Технологічна база такого виду громадського харчування передбачає наявність установок, що забезпечують мийку великої кількості посуду, тривале зберігання продуктів та їхню теплову обробку різними методами, розміщення обладнання та таць із готовими стравами, а також безлічі інших видів апаратів, що дають змогу готувати страви, дотримуватися суворих санітарних норм і пропонувати гідний сервіс.

Від того, наскільки якісне обладнання для ресторанів київ залежатиме ефективність роботи ресторану, функціональність пристроїв. Обладнання для оснащення ресторану, пропоноване нашою компанією, гарантовано допоможе Вам отримати з роботи закладу максимальну користь.
 

Обладнання для кафе та їдалень

Формат кафе передбачає наявність пристроїв, що дають змогу готувати, зберігати й демонструвати відвідувачам напої (гарячі та холодні), десерти й закуски. Тому обов'язкове обладнання в кафе – це машини, призначені для приготування кількох видів кави та кавових напоїв, вафель, млинців, апарати, що застосовуються для виготовлення гарячого шоколаду і багато іншого.

Обладнання для кафе і ресторанів може відрізнятися габаритами. Обладнання для оснащення кафе на відміну від своїх ресторанних аналогів цілком може бути малогабаритним, особливо якщо заклад невеликий. У випадку з їдальнею ситуація дещо інакша. Однією з головних характеристик функціональних професійних пристроїв для їдальні є їхня здатність до забезпечення приготування великого обсягу страв.
 

Обладнання для барів.

Обладнання для суші бару, пабу або фреш бару

У загальному розумінні бар - це підприємство громадського харчування, що спеціалізується на подачі напоїв і закусок, проте залежно від індивідуального призначення бару, спектр приладів, що формують його технологічну базу, може істотно відрізнятися.


Так, оснащення суші бару неможливо уявити без приладів, що дають змогу з високим ступенем автоматизації варити рис або готувати страви у фритюрі. Необхідне обладнання для фреш бару – це насамперед апарати, що забезпечують швидке приготування соків із різних видів фруктів.

У випадку з пивним пабом також не обійтися без вузькоспеціалізованих пристроїв. Ми сподіваємося, що наше прагнення запропонувати Вам якомога ширший асортимент сучасного барного обладнання допоможе кожному клієнту оснастити свій заклад оптимальним чином.
 

Обладнання для піцерій

Повноцінне оснащення піцерії професійним обладнанням дає змогу швидко і в повній відповідності з технологією готувати таку вкрай затребувану в усьому світі італійську страву, як піца. Власники таких підприємств громадського харчування шляхом купівлі спеціальних приладів можуть забезпечити персоналу можливість автоматично просівати борошно, місити, відокремлювати, розгортати і надавати округлу форму тісту.

Придбання широкого спектра подібних пристроїв істотно підвищить ефективність роботи і рентабельність піцерії. У випадку з міні-піцерією не обов'язково створювати велику технологічну базу.


Вкрай необхідне обладнання для міні-піцерії - це спеціалізована піч, а також установки, призначені для тривалого зберігання продуктів.

 

Обладнання для фаст фуду

 

Виготовлення таких страв швидкого харчування, як картопля-фрі, хот-доги, пампушки, шаурма, чебуреки або гамбургери неможливо здійснити без спеціально призначених для цього приладів.

Саме вони й очолюють список пристроїв, які можуть знадобитися власнику подібного закладу. Прилади, призначені для забезпечення роботи підприємств швидкого харчування, мають повною мірою відповідати таким критеріям, як компактність, привабливий дизайн і зручність під час експлуатації.

Крім того, якісне обладнання фаст фуд характеризується високим ступенем автоматизації та простим функціоналом. Саме таке обладнання для громадського харчування ми і пропонуємо своїм клієнтам.